Nyheter

Gi konfirmanten en nyttig gave

De som skulle stå konfirmant i vår har måttet vente litt ekstra, men nå er overgangsritualet like rundt hjørnet for mange. En nyttig gave er alltid en sikker vinner, og et gavemedlemskap i Sørlandet Boligbyggelag kan gi den unge lovende et unikt fortrinn på boligmarkedet.

Medlemskap i et boligbyggelag kan sikre konfirmanten drømmeboligen i fremtiden, selv om det kanskje virker som en kjedelig gave når man er tenåring. Illustrasjon: Lise Monsen, NBBL

Publisert 02. sep. 2020

Et medlemskap er gratis frem til mottakeren fyller 18 år. Du betaler kun innmeldingsavgiften på kr. 500,-.

Flere fordeler

Medlemskap i boligbyggelag gir flere fordeler. Den viktigste er forkjøpsretten. Den gir deg rett til å kjøpe en bolig til den prisen selgeren har akseptert, uten at du trenger å være med i budrunden. Den med lengst ansiennitet vinner boligen. Det finnes eksempler på folk som har landet drømmeboligen med bare én dags ansiennitet.

– Selv om en tenåring kanskje ikke syns det virker som en spesielt sprek gave, kan medlemskapet faktisk bidra til å sikre mottakeren boligen de har lyst på senere i livet. Det er en veldig smart gave, sier adm. direktør i NBBL, Bård Folke Fredriksen. Han fikk selv medlemskap i et boligbyggelag i gave da han var yngre.

Du kan gi et gavemedlemskap ved å klikke her og deretter trykke "Gavemedlemskap".