Brabo AS

Brabo AS er et vaktmesterselskap som ble etablert i 2011. Målgruppen for Brabo er boligselskaper organisert som borettslag, sameier, stiftelaser, boligaksjeselskap eller andre som trenger hjelp til å utføre vaktmestertjenester. Brabo har kunder i Kristiansand, Søgne, Songdalen, Vennesla og Lillesand.

Sørlandet Boligbyggelag eier 40% av Brabo AS.

Brabo utfører vaktmesteroppgaver i vid forstand. Det kan være mindre håndverksarbeider, renhold, søppelhåndtering, vedlikehold av utearealer som plenklipping og feiing, snørydding, strøing.

Dette er arbeisoppgaver som utføres for boligselskapet. Skulle det være beboere som ønsker hjelp til praktiske oppgaver er det også mulig. Det kan bestilles hos Brabo og fakturaen vil bli sendt direkte til beboeren.

Brabo utfører også nedvask av leiligheter og boliger i forbindelse med vask ved flytting, og noen ønsker rett og slett hjelp til storrengjøringen. Be gjerne om pris på dette.

Brabo kan også påta seg opparbeiding av uteareal både for boligselskaper, men også for deg som ønsker hjelp til opparbeiding av din egen hage.

Sørlandet Boligbyggelag er den største forvalteren av boliger mellom Stavanger og Drammen. Det er viktig at en også kan levere vaktmestertjenester til våre kunder til en god kvalitet og til en riktig pris.

Om kunden er et borettslag, sameie, næringsbygg eller privatperson tilbyr Brabo en komplett løsning innen vaktmestertjenester og byggvedlikehold. Hver kunde er unik og Brabo vil tilpasse tjenestene etter hvilke behov den enkelte kunde har.

Brabo er stolte over å være spesialister på det de gjør.