Nå som jula er over er det tid for årsoppgjøret og prosessen fram til årsmøtet 😊.

Sørlandet Boligbyggelag inviterer til kurskvelder om temaet. Vi har satt opp mandag 9. og tirsdag 10. januar. Det blir korte kurs, hvert av dem på en drøy time. 2 kurs pr kveld. Alle kursene blir like, så det er bare meningen at man tar ett! Og de er gratis.

Første kurs begynner kl 17.30, andre kurs begynner kl kl. 19.00 begge dager.

KURSENE PÅ MANDAGEN ER NÅ FULLT. FORTSATT LEDIG PÅ TIRSDAGEN.

Det er gratis å delta, og vi håper mange av dere vil velge å bruke denne timen til å få en gjennomgang av det som ligger i portalen om dette. Målsettingen er at flest mulig bruker funksjonaliteten i portalen fullt ut, fra at møtet bookes der, innkallingen lages der til at også protokollen lages og signeres der.

Vi vil gi oppdaterte tips, og dessuten komme innom relaterte emner. For eksempel hvordan eierne kan sende inn saker til behandling, og hvordan dette enkelt overføres til innkallingen.

Man kan ta med PC eller nettbrett og prøve underveis selv, pluss at man kan få hjelp.

Sted: Håndverkerforeningens lokaler, 2. etasje i Vindmølla ved Torvet.

Inngang på bakkenivå fra Wergelandsparken ved Torvet, mellom for Big Horn og Coop. (dvs ikke den store trappa som fører til Håndverkeren Restaurant og Pub)

Vi håper mange vil se nytten av å få en gjennomgang av disse tingene i forkant av forberedelsene til årsmøtet, og tror det er mange nyttige tips å snappe opp.

Vel møtt!

Påmelding