Sju leiligheter solgt – snart byggestart

Sju av de 14 leilighetene i boligprosjektet på Justvik er solgt. Det betyr at arbeidet med byggetrinn 1 igangsettes ganske umiddelbart; grunnarbeidene starter i desember og byggingen like over nyttår.

Det er stor interesse for prosjektet. Allerede etter første tomtevisning ble byggestart besluttet, og det er spesielt i disse tider med et stort utbud av leiligheter i Kristiansand.

– Vi er veldig godt fornøyd med responsen vi har fått, salgsstarten har vært meget bra. Vi får gode tilbakemeldinger på prisnivå og på det arkitektoniske uttrykket byggene har fått, sier adm. dir. Ole Fritjof Godtfredsen.

Seks medlemmer av Sørlandet Boligbyggelag benyttet seg av forkjøpsretten innen 23. september, og sikret seg den leiligheten de ønsket. Etter at leilighetene ble lagt ut på det åpne markedet, er ytterligere én leilighet solgt.  Av de sju solgte leilighetene er to på 106 kvadratmeter og fem på 55 kvadratmeter.

– Et av formålene med dette prosjektet er å kunne tilby gode og rimelige leiligheter for unge og førstegangsetablerere. Det ser ut som vi har truffet målet her; fem av kjøperne er unge, og bor i dag i nærområdet, inkludert Justneshalvøya. At godt voksne har sikret seg de store leilighetene, er også slik vi håpet, sier Godtfredsen.

Det er fortsatt sju leiligheter i første byggetrinn som ikke er solgt; to store på 106 kvadratmeter og fem på 55 kvadratmeter med to soverom. Det er Sørmegleren som står for salget.

Illustrasjonen viser de sju leilighetene som er solgt – og de sju som ikke er solgt. Illustrasjon: folk.no


Name:
Email:
Subject:
Message:
x